Ιμάντες ρυμούλκησης

Φίλτρα
Περισσότερα φίλτρα
Περισσότερα φίλτρα
Μήκος [m]
Επιτρεπόμενο φορτίο [kg]
PETERS ENNEPETAL Ιμάντες ρυμούλκησης 090.603-70A
PETERS ENNEPETAL Ιμάντες ρυμούλκησης αυτοκινήτου - 090.603-70A
Λεπτομέρειες
 • Μήκος [mm]: 2900
 • Ωφέλιμο φορτίο έως [kg]: 32000
 • Βάρος [kg]: 28
 • Μήκος [m]: 2,9
 • Επιτρεπόμενο φορτίο [kg]: 32000
 • Κατάσταση: νέο
-28%
309,40 €
429,72 €**
συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
Προσωρινά χωρίς απόθεμα
Ειδοποίηση όταν βρίσκεται σε απόθεμα
PETERS ENNEPETAL Σχοινί ρυμούλκησης 090.606-00A
PETERS ENNEPETAL Ιμάντες ρυμούλκησης αυτοκινήτου - 090.606-00A
Λεπτομέρειες
 • Μήκος [mm]: 2400
 • Ωφέλιμο φορτίο έως [kg]: 48000
 • Βάρος [kg]: 38
 • Κατάσταση: νέο
-28%
360,52 €
500,72 €**
συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
δεν περιλαμβάνονται τα επιπλέον χρέωση για τα ογκώδη αντικείμενα
Προσωρινά χωρίς απόθεμα
Ειδοποίηση όταν βρίσκεται σε απόθεμα
Τεμάχια ανά σελίδα: 15

Οι ιμάντες ρυμούλκησης χρησιμεύουν στο ξεκόλλημα του αυτοκινήτου από το συσσωρευμένο χιόνι - ή από οποιοδήποτε μέρος μπορεί να έχει κολλήσει - αλλά και στη ρυμούλκηση των χαλασμένων οχημάτων. Οι ιμάντες αποτελούν συρματόσχοινα με μεγάλη αντοχή που, συνήθως, έχουν μήκος 4-6 μέτρα και διαθέτουν στοιχεία στερέωσης για τη σταθεροποίησή τους και στα δύο τους άκρα.

6 δεδομένα με σημασία για τους ιμάντες ρυμούλκησης

 1. Στους καταλόγους των κατασκευαστών, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ιμάντες ρυμούλκησης που έχουν διαφορά όσον αφορά στη μέγιστη τιμή φορτίου τους. Οι ιμάντες ρυμούλκησης θα πρέπει να αντέχουν φορτίο το λιγότερο ίσο με το 150% του βάρους του οχήματος που ρυμουλκούν.
 2. Γενικότερα, οι κατασκευαστές κάνουν χρήση αξιόπιστων ελαστικών υλικών, π.χ. νάιλον, σιζάλ και πολυπροπυλένιο. Οι ιμάντες ρυμούλκησης που φτιάχνονται από αυτά τα υλικά είναι μικροί σε μέγεθος, απλοί στον καθαρισμό και απορροφούν τα χτυπήματα και τα τραβήγματα, τα οποία ενδέχεται να δημιουργηθούν κατά το ξεκόλλημα του αυτοκινήτου από τη λάσπη ή το χιόνι. Οι ίνες χάλυβα δεν χρησιμοποιούνται τόσο συχνά στην κατασκευή των ιμάντων ρυμούλκησης, μιας και ενώ διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους, η αποθήκευσή τους είναι πιο δύσκολη διότι απαιτούν πιο πολύ χώρο. Επίσης, χαρακτηρίζονται ευπαθείς στη διάβρωση και ενδέχεται να βλάψουν το αμάξωμα του αυτοκινήτου, αν σπάσουν κατά τη χρήση.
 3. Η ρυμούλκηση θα πρέπει να γίνεται τηρώντας τους νόμους του ΚΟΚ. Αν χαλάσει ένα από τα δυο στοιχεία στερέωσής τους, απαγορεύεται η χρήση τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να καλέσετε γερανό.
 4. Όταν χρησιμοποιείτε ιμάντες ρυμούλκησης, θα πρέπει να τους καλύπτετε με ανακλαστικό υλικό και να τους εξοπλίζετε με προειδοποιητικές πινακίδες. Η ρυμούλκηση του αυτοκινήτου θα πρέπει να γίνεται με ασφαλή ταχύτητα και με βάση τον ΚΟΚ. Η ρυμούλκηση με ελαστικούς ιμάντες είναι απαγορευμένη, εφόσον το ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο έχει χαλασμένο σύστημα πέδησης ή σύστημα διεύθυνσης, σπασμένο σασί ή αν ο δρόμος είναι καλυμμένος με πάγο.
 5. Ο ιμάντας ρυμούλκησης θα πρέπει να στερεώνεται από τον αριστερό γάντζο ρυμούλκησης τους ενός οχήματος στον δεξιό του άλλου, εκτός κι αν δηλώνει κάτι διαφορετικό ο κατασκευαστής. Η τοποθέτησή του με το συγκεκριμένο τρόπο, κάνει πιο ασφαλή τη διαδικασία και προσφέρει καλύτερη ορατότητα στον οδηγό του ρυμουλκούμενου οχήματος.
 6. Η αποθήκευση των ιμάντων ρυμούλκησης μπορεί να γίνει στο πορτμπαγκάζ. Καλό θα ήταν να κάνετε χρήση κάποιου καλύμματος, για να μην έρθουν σε επαφή με υγρασία και βρωμιά.

Κάντε φθηνές και βολικές αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaexartimata.gr

Επισκεφθείτε το antallaktikaexartimata.gr για να κάνετε οικονομία χρημάτων στην αγορά ιμάντων ρυμούλκησης ή οποιουδήποτε άλλου αξεσουάρ αυτοκινήτου. Προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε οικονομικές τιμές. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας παράσχει με χαρά τη βοήθειά της ηλεκτρονικά, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Πολύ μεγάλο όφελος
απίστευτα χαμηλές τιμές και με την άριστη εξυπηρέτηση της antallaktikaexartimata.gr
Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης
Αν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 140 € τότε η αποστολή και παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν, εξαιρούνται τα υπερμεγέθη αγαθά και τα προϊόντα επιστροφής με κατάθεση χρημάτων
Οι όροι πληρωμής
Δεχόμαστε Pay Pal και μεταφορές χρημάτων μέσω τραπεζών
Μεγάλη γκάμα
Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες από 1 εκατομμύριο ανταλλακτικά αυτοκινήτων