Επιλέξτε όχημα για να βρείτε ανταλλακτικά
Εταιρεία

Διαχειριστής του ιστότοπου είναι η Wemax Group GmbH & Co.KG

Ομόρρυθμη εταίρος της Wemax Group GmbH & Co. KG: Partex Global GmbH, HRB 186168 B, Ειρηνοδικείο Βερολίνου (Charlottenburg); Διευθύνων σύμβουλος της Partex Global GmbH: Andreas Beraz
Εμπορικό μητρώο: HRA 46262 B
Ειρηνοδικείο Βερολίνου (Charlottenburg)
ΑΦΜ: DE281524971

Εταιρική έδρα:
Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12 10117 Βερολίνο, Γερμανία
Τηλέφωνο: 302103006571
Е-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.antallaktikaexartimata.gr

AUTODOC SE is the vendor of the products and exclusive contracting partner for sales contacts

Διοικητικό Συμβούλιο: Sandra Dax (Co-CEO), Dmitri Zadorojnij (Co-CEO)
Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου: Alexei Kletenkov
Εμπορικό μητρώο: HRB 247677 B
Ειρηνοδικείο Βερολίνου (Charlottenburg)
ΑΦΜ: DE260634589
Εταιρική έδρα:
AUTODOC SE
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Βερολίνο
Γερμανία
Phone number: 302103003619
Φαξ: +49 30 208 478 250
Е-mail: [email protected]
Ιστότοπος: www.autodoc.gr

Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών:
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει μια πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (ΗΕΔ), διαθέσιμη στη διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Η εταιρεία μας δεν προτίθεται και δεν υποχρεούται να συμμετέχει σε διαδικασία επίλυσης διαφορών ενώπιον μίας διαιτητικής αρχής για καταναλωτές.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Παραπομπές και σύνδεσμοι

Στην περίπτωση άμεσων ή έμμεσων αναφορών σε εξωτερικούς δικτυακούς ιστοτόπους («υπερσυνδέσμους»), που δεν συγκαταλέγονται στο πεδίο ευθύνης του δημιουργού, ο δημιουργός θα φέρει την ευθύνη μόνο στην περίπτωση παράνομου περιεχομένου, αν ο δημιουργός έχει λάβει γνώση του περιεχομένου και θα ήταν τεχνικά δυνατό και λογικό για αυτόν να αποτρέψει τη χρήση. Ο δημιουργός δηλώνει ρητά ότι, κατά τη στιγμή της δημιουργίας των συνδέσμων, δεν αναγνώρισε κανένα παράνομο περιεχόμενο στις σελίδες των συνδέσμων. Ο δημιουργός δεν έχει καμία συμμετοχή στην παρούσα και μελλοντική διαμόρφωση, το περιεχόμενο ή την πατρότητα των σελίδων των συνδέσμων. Επομένως, διαχωρίζει ρητά τη θέση του από κάθε περιεχόμενο όλων των σελίδων των συνδέσμων, που άλλαξαν μετά τη δημιουργία του συνδέσμου. Αυτή η δήλωση ισχύει για όλους τους συνδέσμους και τις αναφορές που βρίσκονται στον ιστότοπο του δημιουργού, όπως και για καταχωρίσεις τρίτων σε καταλόγους πελατών του δημιουργού, φόρουμ συζητήσεων και λίστες αλληλογραφίας. Ο πάροχος της σελίδας του συνδέσμου έχει αποκλειστική ευθύνη για τυχόν παράνομο, λανθασμένο ή ελλιπές περιεχόμενο και ιδίως για βλάβες που προκύπτουν από τη χρήση ή τη μη χρήση των παρεχόμενων πληροφοριών. Το άτομο που παρέχει απλώς έναν σύνδεσμο για τέτοιο περιεχόμενο δεν είναι υπεύθυνο για αυτό.

Νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων.

Ο δημιουργός δεσμεύεται να λάβει υπόψη τα πνευματικά δικαιώματα των εικόνων, των αρχείων ήχου, των βίντεο και των κειμένων που χρησιμοποιούνται σε όλες τις δημοσιεύσεις, να χρησιμοποιήσει εικόνες, αρχεία ήχου, βίντεο και κείμενα που δημιούργησε ο ίδιος ή να κάνει χρήση εικόνων, αρχείων ήχου, βίντεο και κειμένων, για τα οποία δεν υποχρεούται να λάβει άδεια. Όλες οι επωνυμίες και τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται στον ιστότοπο και ενδεχομένως προστατεύονται από τρίτα μέρη υπόκεινται πλήρως στις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί εμπορικών σημάτων και στα δικαιώματα ιδιοκτησίας του αντίστοιχου εγγεγραμμένου κατόχου. Η απλή αναφορά δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα εμπορικά σήματα δεν προστατεύονται από τα δικαιώματα τρίτων! Τα πνευματικά δικαιώματα για τα δημοσιευμένο υλικό του δημιουργού παραμένουν αποκλειστικά στον δημιουργό των σελίδων. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή χρήση τέτοιων εικόνων, αρχείων ήχου, βίντεο και κειμένων σε άλλες ηλεκτρονικές ή έντυπες εκδόσεις, χωρίς τη ρητή συναίνεση του δημιουργού.

Νομική ισχύς αυτής της δήλωσης αποποίησης ευθύνης

Αυτή η δήλωση αποποίησης ευθύνης πρέπει να θεωρηθεί μέρος του ιστότοπου από τον οποίο συνδέθηκε αυτή η σελίδα. Αν τμήματα ή μεμονωμένες διατάξεις αυτού του κειμένου δεν είναι πλέον ή δεν είναι απολύτως νόμιμα, αυτό δεν επηρεάζει το περιεχόμενο και την εγκυρότητα του υπόλοιπου εγγράφου.
Βεβαιωθείτε ότι το ανταλλακτικό, που καθορίζεται μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος, αντιστοιχεί πραγματικά στο ανταλλακτικό που ψάχνετε. Πρόσθετες πληροφορίες μπορεί να είναι απαραίτητες, για να διασφαλιστεί ότι το ανταλλακτικό ταιριάζει με το όχημα για το οποίο προορίζεται. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν έχετε ερωτήσεις.