Πίσω
Χώρα
Πίσω
Τα οχήματα μου
-
Ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας

-
Πληροφορίες
| Υλικό φτερωτής αντλίας νερού: | Μέταλλο |
| Παραλλαγή αντλίας νερού: | για μετάδοση κίνησης με ιμάντα poly-V |
| Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: | με τσιμούχες |
| Κατάσταση: | νέο |
Κάντε αγορές εκεί που υπάρχουν ευκαιρίες! Παρέχουμε:
Πρέπει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας επειγόντως; Αποκτήστε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε γρήγορα. Για λεπτομερείς πληροφορίες, δείτε την πολιτική παράδοσης.
Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ένα προϊόν με ένα άλλο ή να το επιστρέψετε στην αποθήκη μας, εντός της τυπικής περιόδου επιστροφής, και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής και αλλαγής. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να παρατείνετε την κανονική προθεσμία επιστροφής από 14 έως 100 ημέρες, χρησιμοποιώντας την επιλογή της Ασφαλούς Παραγγελίας.
Έχετε ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν ή μια παραγγελία; Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις εδώ ή να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας, με όποιον τρόπο σας βολεύει καλύτερα.
| Μοντέλα αυτοκινήτων | Renault Master 2 Van; Renault Master 2 Φορτηγό πλατφόρμα; Renault Master II Microbus; Opel Movano Van x70; Movano A Microbus (X70); Opel Movano Φορτηγό πλατφόρμα |
| Κινητήρες | 2.5 D |
| Ισχύς κινητήρα (ιπποδύναμη) | 80 PS |
| Ισχύς (κιλοβάτ) | 59 KW |
| Έτος κατασκευής | 1998-2001 |
| Αριθμός προϊόντος κατασκευαστή | T0238 |
| Αριθμός(-οι) ανταλλακτικού OE | 09161593, 45 01 293, 9161593, 77 01 470 879 |
Απαντούμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το προϊόν! Αποσαφηνίζουμε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τα ανταλλακτικά μας. antallaktikaexartimata.gr Υποστήριξη ανταλλακτικών!
Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας με άλλους χρήστες
KAMOKA T0238 Αντλία νερού με τσιμούχες, Μέταλλο, για μετάδοση κίνησης με ιμάντα poly-V για το αυτοκίνητό σoυ