Επιλέξτε όχημα για να βρείτε ανταλλακτικά
ΠΛΗΡΩΜΗ

9.1 Προσφέρουμε διάφορες μεθόδους πληρωμής για την πληρωμή των αγορασθέντων εμπορευμάτων. Οι συγκεκριμένοι τρόποι πληρωμής βρίσκονται στην αντίστοιχη σελίδα προϊόντος.

9.2 Όλες οι τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον νόμιμο φόρο προστιθέμενης αξίας. Όλες οι τιμές αφορούν σε προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα, συμπεριλαμβανομένων των συσκευασιών και συν όλα τα έξοδα αποστολής και, ενδεχομένως, τα επιπλέον έξοδα αποστολής.

9.3 Η τιμή των προϊόντων ισχύει κατά τη στιγμή της παραγγελίας και παρατίθεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας, την οποία λαμβάνετε αμέσως μετά την παραγγελία μέσω email. Αν τα προϊόντα έχουν αποθηκευτεί στο καλάθι αγορών, η συνολική τιμή τους ενημερώνεται, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας στην ισχύουσα τιμή.

9.4 Στην περίπτωση των συμβάσεων αγοράς ανάμεσα σε εσάς και εμάς, το συνολικό πληρωτέο ποσό, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, απαιτείται να καταβληθεί άμεσα. Είστε σύμφωνοι ότι θα λαμβάνετε τα τιμολόγια αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή.

9.5

9.5.1 Προπληρωμή:
Το ποσό που θα πληρώσετε θα μεταφερθεί στα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού. Προβλεπόμενη χρήση: Τον αριθμό παραγγελίας θα λάβετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μέσω e-mail, επίσης, θα αναφέρεται αμέσως μετά την παραγγελία. Η αποστολή αγαθών θα πραγματοποιηθεί,από την στιγμή που η πληρωμή θα πιστωθεί στο λογαριασμό μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η τραπεζικές μεταφορές διαρκούν συνήθως περίπου 3 εργάσιμες ημέρες.

9.5.2 Πιστωτική κάρτα:
Αφού έχετε επιλέξει τις πιστωτικές κάρτες ως τρόπο πληρωμής, παρακαλώ κάντε κλικ στο "αγορά". Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια ασφαλή σελίδα, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της πιστωτικής κάρτας. Στο τέλος θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία πιστωτικής κάρτας και κατά την επιβεβαίωση της πληρωμής. Τα χρήματα θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας μετά την παραγγελία.

9.5.3 PayPal:
Επίσης για να παραγγείλετε τα προϊόντα σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μεταφερθείτε στο σύστημα πληρωμών PayPal. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε πληρωμή. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πληρωμή μέσω του PayPal θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό σε αυτό το σύστημα. Στην περίπτωση σας πρόσθετες χρεώσεις δεν προβλέπονται.


9.6 Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι για την πραγματοποίηση μιας ασφαλούς πληρωμής, μπορεί να σας ζητηθούν τα απαραίτητα έγγραφα ταυτότητας, πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό / πιστωτική σας κάρτα όπως και η αντιστοιχία με τη διεύθυνσης παράδοσης. Αυτό αφορά αποκλειστικά τη δική σας ασφάλεια, καθώς τα δεδομένα διαβιβάζονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρόνος επεξεργασίας μιας παραγγελίας μπορεί να είναι μεγαλύτερος. Αν δεν δοθούν οι ζητούμενες πληροφορίες, η παραγγελία θα ακυρωθεί και το κόστος της θα επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, τα εμπορεύματα δεν θα αποσταλούν και η υποβληθείσα προσφορά σας θεωρείται ότι απορρίφθηκε.