BUGIAD BNX74008 Αισθητήρας NOx, καταλύτης NOx κατάλληλοι για MERCEDES-BENZ C-class, GLC μετά το φίλτρο σωματιδίων κάπνας, μετά τον καταλύτη SCR, μετά τον καταλύτη
Το ανταλλακτικό δεν ταιριάζει σε MITSUBISHI Lancer V Sedan (CB_A, CD_A, CE_A) EVO II (CE9A)
μετά το φίλτρο σωματιδίων κάπνας, μετά τον καταλύτη SCR, μετά τον καταλύτη
Μήκος καλωδίου [mm]:
790
Αριθμός κουμπωτών επαφών:
5
Μορφή περιβλήματος της σύνδεσης:
οβάλ
Αισθητήρας λάμδα:
Προλιπασμένο σπείρωμα
Πλήθος των οπών στερέωσης:
2
Προσέξτε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος
Δώστε προσοχή στις πληροφορίες τοποθέτησης
Ελέγξτε τον αρ. OE
Κατάσταση:
νέο
Περισσότερα +
EΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Κάντε αγορές εκεί που υπάρχουν ευκαιρίες! Παρέχουμε:
μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα αυτοκινήτων σε ελκυστικές τιμές
ειδικές προσφορές
μια επιλογή δωρεάν παράδοσης άνω ενός συγκεκριμένου ποσού
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πρέπει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας επειγόντως; Αποκτήστε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε γρήγορα. Για λεπτομερείς πληροφορίες, δείτε την πολιτική παράδοσης.
ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ 'Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ένα προϊόν με ένα άλλο ή να το επιστρέψετε στην αποθήκη μας, εντός της τυπικής περιόδου επιστροφής, και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής και αλλαγής. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να παρατείνετε την κανονική προθεσμία επιστροφής από 14 έως 100 ημέρες, χρησιμοποιώντας την επιλογή της Ασφαλούς Παραγγελίας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Έχετε ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν ή μια παραγγελία; Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις εδώ ή να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας, με όποιον τρόπο σας βολεύει καλύτερα.
Ερωτήσεις, σχόλια σχετικά με το Αισθητήρας NOx, καταλύτης NOx BNX74008?
Απαντούμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το προϊόν! Αποσαφηνίζουμε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τα ανταλλακτικά μας. antallaktikaexartimata.gr Υποστήριξη ανταλλακτικών!
Φόρμα επικοινωνίας
BUGIAD BNX74008: Αξιολόγηση προϊόντων και κριτικές
Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας με άλλους χρήστες