Πίσω
Χώρα
Πίσω
Τα οχήματα μου
-
Ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας

-
Πληροφορίες
| Πλευρά τοποθέτησης: | μπροστινός άξονας |
| Διάμετρος [mm]: | 46 |
| Διαστάσεις σπειρώματος 1: | MM14X2R |
| Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: | Απαιτείται ειδικό εργαλείο για την τοποθέτηση |
| Κωδικός του συνιστώμενου ειδικού εργαλείου: | R10068 |
| Κατάσταση: | νέο |
Κάντε αγορές εκεί που υπάρχουν ευκαιρίες! Παρέχουμε:
Πρέπει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας επειγόντως; Αποκτήστε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε γρήγορα. Για λεπτομερείς πληροφορίες, δείτε την πολιτική παράδοσης.
Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ένα προϊόν με ένα άλλο ή να το επιστρέψετε στην αποθήκη μας, εντός της τυπικής περιόδου επιστροφής, και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής και αλλαγής. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να παρατείνετε την κανονική προθεσμία επιστροφής από 14 έως 100 ημέρες, χρησιμοποιώντας την επιλογή της Ασφαλούς Παραγγελίας.
Έχετε ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν ή μια παραγγελία; Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις εδώ ή να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας, με όποιον τρόπο σας βολεύει καλύτερα.
| Μοντέλα αυτοκινήτων | Jaguar S Type x200 |
| Κινητήρες | 3.0; 4.2 Supercharged; 4.0 V8; 3.0 V6 |
| Ισχύς κινητήρα (ιπποδύναμη) | 230-405 PS |
| Ισχύς (κιλοβάτ) | 169-298 KW |
| Έτος κατασκευής | 1999-2008 |
| Αριθμός προϊόντος κατασκευαστή | 46871 |
| Αριθμός(-οι) ανταλλακτικού OE | Part of, XR8 17610*, XR8 22852*, XR8 46023*, XR8 51825* |
Απαντούμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το προϊόν! Αποσαφηνίζουμε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τα ανταλλακτικά μας. antallaktikaexartimata.gr Υποστήριξη ανταλλακτικών!
Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας με άλλους χρήστες
SPIDAN CHASSIS PARTS 46871 Μπαλάκι ψαλιδιού μπροστινός άξονας, Απαιτείται ειδικό εργαλείο για την τοποθέτηση, 46mm για το αυτοκίνητό σoυ